Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

Oferta selectata

AYDINBEY FAMOUS RESORT

Turcia

/ Belek

/ Belek

116 m
Plecare din: București - Antalya,
18.04.2020 ore. 06:00 - 06:00
Intoarcere la:: Antalya - București,
25.04.2020 ore. 06:00 - 06:00
Transport:: Avion
Tip de masa: Conform programului
Camere: Standard
Companie aeriana: BLUE AIR
Schimba tipul de ocupare
Adulti:
Copii:
copii1:

Optiuni alternative de plecare

Facilitati

Prognoza meteo

Plaja in apropiere

icon

Diversitate atent selectată

Oferim o nouă viziune asupra conceptului de sejur. Tocmai de aceea, pe site-ul Viaggio.ro, ai garanția că fiecare sejur a fost atent selecționat pentu a include principalele aspecte ale unei vacanței reușite, de la vacanțe de ski cu pachet skipass și regim de masă inclus, până la vacanțe la mare cu pachet de avion și transfer. Căutăm neîncetat să ne îmbogățim oferta de sejururi pentru ca turiștii și totodată clienții noștri să se bucure de diversitate, dar avem grijă ca în ofertă să ajungă doar cele mai bune dintre cele mai bune.

icon

Cel mai bun raport calitate-preț

Calitatea unei vacanțe depinde de o mulțime de factori, iar noi nu scăpăm din vedere niciunul dintre aceștia. Fiecare sejur oferit de Viaggio.ro este analizat din punct de vedere al localizării, al serviciilor oferite de hotelulri și pensiuni, al facilităților și serviciilor suplimentare etc., fără a neglija însă prețulurile. Sejururile oferite de Viaggio.ro nu sunt doar oferte de cazare, ci soluții complete pentru vacanțe reușite. În majoritatea destinațiilor, oferim spre alegere mai multe variante de cazare, toate cu rating-uri bune sau excelente, dar rezonabile ca preț.

icon

Calitate garantată

Sloganul „Travel is our passion” ne descrie cel mai bine. Călătoriile sunt ca un microb, unul care te „afectează” pe viață, iar noi înțelegem asta mai bine decât oricine. Am pus turistul în mijlocul a tot ceea ce facem pentru a ne asigura că nu oferim doar o vacanță, ci amintiri valoroase care persistă în timp. Ascultăm turiștii, știm mereu care le sunt nevoile și ce anume își doresc, astfel putem mereu să le oferim numeroase variante garantate din punct de vedere calitativ dintre care aceștia pot alege sejurul perfect. 

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!