Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

6 lucruri pe care trebuie să le știi despre Turcia

25/06/2015 | Vacanțe Vară

3 LUCRURI DE ȘTIUT ÎNAINTE DE A VIZITA TURCIA


1 - Cele mai frumoase plaje

Există o mulțime de topuri ale celor mai frumoase plaje din Turcia și am putea face și noi unul personal, însă trei nume se regăsesc pe cele mai înalte poziții în toate acestea: Patara, Oludeniz și Olimpos.
Plaja Patara se află la Marea Mediterană și este cea mai mare plajă din Turcia, atât ca lungime cât și ca lărgime. Aceasta se situează la 75 de kilometri de orașul Fethiye și este o zonă protejată de guvern, fiind un paradis natural în care broaștele țestoase își depun ouăle.


Plaja Oludeniz se află mai aproape de Fethiye, la doar 8 km. Deși numele „Coasta de Turcoaz” descrie perfect această zonă, nu doar peisajul și apa sunt elementele care aduc popularitate acestei plaje. Puteți opta pentru o mulțime de activități printre care parapantă, scufundări și echitație.


Plaja Olimpos este situată la 80 km de Antalya, iar elementele care o fac cu adevărat deosebită sunt pădurea de pini și templele de marmură ce datează din antichitate.


2 - Cea mai curată apă

Turcia are sute de plaje și porturi marcate cu „steagul albastru”, un titlu european acordat pentru cea mai pură apă.


3 - Cultură

Datorită diversității și a bogatei istorii, Turcia este una dintre cele mai bogate destinații din punct de vedere cultural.3 CELE MAI FRUMOASE STAȚIUNI


1 - Antalya - O vacanță aici este genul de experiență care îți răsfață toate simțurile. Plaje fantastice, certificate pentru condițiile de mediu, soare în aproape orice zi a anului, ski nautic, surfing, sailing și multe altele. Antalya este genul de destinație care poate mulțumi dorințele oricui, indiferent dacă persoana în cauză caută liniște, experiențe culinare, sporturi extreme sau distracție.

Rezervă o vacanță în regiunea Antalya, în una dintre stațiuni:

Antalya - Avion  | Transport Individual

2 - Bodrum - Această stațiune este visul oricărui boem. Parte din Riviera Turcească,  Bodrum uimește prin istorie, climat plăcut, baruri de jazz, case albe idilice și comunitatea locală de artiști. Acesta este locul perfect pentru a petrece o vacanță în stil „la bella vita”, fără stres, fără griji, fără agitația cotidiană.


Rezervă o vacanță în Bodrum:

Avion   | Transport Individual
3 - Kusadasi - O stațiune care îmbină armonios elementele otomane, prezente în toate colțurile, cu influențe occidentale din Marea Britanie sau chiar Statele Unite. Acesta este cel mai mare și cosmopolit resort al Turciei, oferind mulțimii de turiști plaje fabuloase, shopping, viață de noapte și tot ceea ce și-ar putea dori.


Rezervă o vacanță în Kusadasi:

Avion  | Autocar | Transport Individual
Taguri:

 

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!