Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

Ce facem de Valentine’s Day?

31/01/2016 | General

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi și, pentru că așa ne stă în fire, tindem să lăsăm planificarea acestei zile pe ultima sută de metri. Suntem siguri că mulți dintre voi nu au încă un plan pregătit sau măcar o idee de cadou, de accea venim cu o propunere salvatoare: Ce-ar fi dacă, anul acesta, ați petrece Ziua Îndrăgostiților într-o vacanță romantică?

Iată care sunt cele mai potrivite vacanțe pentru tine și jumătatea ta:

City Break

Există unele orașe care sunt pur și simplu romantice, fie datorită arhitecturii, a cafenelelor boeme sau a unor obiective care merită vizitate cu perechea de mână.
Paris - Grădini superbe, tango pe malul Senei, cine târzii în bistro-uri chic, vinuri excepționale și blues în crame ascunse - Nu degeaba este numit Parisul orașul iubirii. Viena - Grădinile palatului Schönbrunn, palatul Hofburg cu ale sale apartamente imperiale, cramele din Grinzing, toate sunt destinații perfecte pentru un cuplu.
Veneția - Fascinantul cartier Dorsoduro și canalele pline de gondole nu sunt singurele lucruri pe care le poți experimenta în Veneția. Poți descoperi orașul  urmărind pașii celebrului Cassanova sau te poți bucura de un răsărit spectaculos alături de partenerul tău în piața San Marco.Roma este un oras pur si simplu fantastic in care minunile arhitecturale si cultura sunt la mare pret. Roma are o multime de obiective turistice si istorice, ceea ce face din Cetatea Eterna un oras ce atrage turistii din toate colturile lumii. 
Ceva deosebit?
Dacă vrei să mergi mai departe de ideea de city break și visezi la ceva cu adevărat deosebit, poți opta pentru o croazieră de lux, care nu va fi deloc dură cu bugetul tău.

Sau de ce nu o vacanță exotică ? 

Acum poți alege destinații exotice din Republica Dominicană, din Emiratele Arabe sau chiar din Maldive.
 

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!