Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

Cele mai frumoase 10 plaje din Grecia

20/04/2017 | Vacanțe Vară

Așa cum ați putut observa în ultima vreme, noi ne gândim deja la vacanța de vară. De-asemenea ne bucurăm să vedem că și voi sunteți activi și vă planificați deja concediul, căci este bine știut faptul că vacanța perfectă de vară se planifică încă din timp.

În articolul de astăzi ne-am propus să vă vorbim despre unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Știm că sunt foarte multe destinații atractive, de aceea ne dorim să vă oferim cât mai multe informații, pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

Așadar haideți să vedem care sunt câteva dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Le-am ales pe sprânceană, doar pe cele mai bune, ghidându-ne atât după părerea specialiștilor, cât și după relatările turiștilor care s-au relaxat sau au petrecut pe aceste plaje.


Navagio (Zakynthos)Dacă vreți să vă relaxați pe o plajă izolată, neafectată de componenta comercială, Navagio este alegerea perfectă. Pe această plajă se poate ajunge doar cu barca, ea fiind înconjurată de stânci impunătoare care se pierd în mare. Pe lângă peisajul superb, dacă sunteți curajoși, puteți sări în mare de pe stânci. Garantăm o experiență unică.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Zakynthos cu:  ➡️ Avion din Timișoara    ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din București |  autocar Zakynthos  | transport individual

 Elafonisi (Creta)Plaja Elafonisi se află pe insula cu același nume, situată în sud-vestul Cretei. Pe lângă apa clară precum cristalul, această plajă se remarcă prin nisipul său roz, culoare care provine de la scoicile din mare. Turiștii mărturisesc că mix-ul cromatic dintre apa albastră și nisipul roz este, de departe, cel mai spectaculos. 

--- Aici poți rezerva o vacanță în Creta cu: ➡️ Avion din Timișoara    ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din Iași  ➡️ Avion din București

Plaja Roșie (Santorini)Plajele din Santorini, la fel ca cele descrise mai sus, se evidențiază tot prin cromatică. Nisipul din această regiune este majoritar de proveniență vulcanică, astfel că plajele au culoare roșie, neagră sau gri. Plaja Roșie însă, este considerată cea mai frumoasă dintre acestea, fiind un adevărat obiectiv turistic pentru turiști.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Santorini cu:  ➡️ Avion din Timișoara    ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din București

 


                                                                    

Porto Katsiki  (Lefkada)Situată la aproximativ 40 km de Lefkada, Plaja Porto Katsiki este unda dintre cele mai senzaționale plaje, lucru confirmat de prezența sa în top 10 cele mai spectaculoase plaje din Europa. Numele plajei are o origine cel puțin interesantă: în traducere, plaja se numește Portul Caprei, iar numele vine de la faptul că, odinioară, doar aceste animale puteau ajunge pe această plajă fabuloasă.      

--- Aici poți rezerva o vacanță în Lefkada cu: ➡️avion din Bucuresti| ➡️autocar Lefkada | ➡️transport individual

Paradise (Mykonos)Dacă mai sus am vorbit despre plajele perfecte pentru familiile cu copii, acum vă spunem câteva cuvinte despre Plaja Paradise, recunoscută nu pentru nisipul său auriu, ci pentru faptul că petrecerea nu se oprește niciodată. Dacă sunteți genul de turiști care caută distracția mai mult decât oportunitatea de relaxare, această plajă este alegerea ideală. Ziua puteți profita de apa superbă și de ofertele numeroaselor baruri și restaurante, în timp ce noapte puteți petrece pe nisip, chiar lângă mare.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Mykonos cu:  ➡️ Avion din București 

 

Agistros Beach (Skyathos)Dacă vă doriți să petreceți o zi departe de agitație, plaja Agistros este cu siguranță destinația perfectă. Situată în partea de nord a insulei Skyathos, pe această plajă se vede doar o amprentă fină a omului, rămânând o fantezie naturală. Mai mult decât pentru apele adânci și nisipul cald, merită o plimbare până aici pentru drum în sine. Calea de acces către plajă duce prin pădurea Mandraki și oferă o experiență vizuală unică.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Skyathos cu:  ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din București  | transport individual

 

Sunny Beach (Kos) Această plajă se află aproape de Kefalos, și este locul perfect pentru o zi „grecească”. Nu este o plajă sălbatică, dar nici una extrem de aglomerată, apele sunt cristaline și de mică adâncime, iar taverna de pe plajă oferă o varietate de specialități grecești.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Kos cu:  ➡️ Avion din București

 

Kassiopi Beach (Corfu)Kassiopi este un vechi sat de pescari care, deși a devenit cu timpul o valoroasă destinație turistică, încă își păstrează farmecul aparte, în special datortiă micului port pentru bărci. Situată vis-a-vis de țărmul Albaniei, Kassiopi Beach este deopotrivă zona perfectă pentru relaxare și distracție.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Corfu cu:  ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din București |  autocar Corfu transport individual

 

 

Pefkos Beach (Rhodos)Pefkos este un resort situat pe coasta de est a insule Rhodos. Această așezare a servit drept destinație de vacanță pentru cei care locuiau departe de Rhodos, dar a devenit repede reședință pentru aceștia din cauza căldurii și a distanței care nu permiteau întoarcerea acasă prea des. Astăzi, Pefkos este un resort în plină dezvoltare, care mustește de viață, ospitalitate și activități acvatice.

--- Aici poți rezerva o vacanță în Rhodos cu:  ➡️ Avion din Cluj   ➡️ Avion din București

 

Golden Beach (Thassos)

Thassos este una dintre cele mai vizitate insule grecești, în special de turiști români, iar asta din cauza accesului extrem de facil. Golden Beach este situată pe coasta de est a insulei și este considerată una dintre cele mai frumoase. Plaja are o lungime de 1km, ceea ce o face și foarte comodă și aerisită, un lucru pe care îl căutăm cu toții atunci când vrem să ne relaxăm.
--- Aici poți rezerva o vacanță în Thassos cu:  autocar Thassostransport individual

 

Acesta este topul nostru. Dacă ați vizitat și alte plaje care credeți că ar merita menționate, nu ezitați să ne lăsați un comentariu sau o imagine. Dacă v-am stârnit interesul și v-am făcut poftă de călătorie, nu uitați să verificați si alte oferte pentru vacanța de vară.

 

  

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!