Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

De ce ați alege o croazieră?

14/01/2015 | Exotic

Dacă ați răsfoit site-ul nostru, suntem siguri că ați descoperit și numeroasele oferte de vacanțe pe vase de croazieră. Adevărul este că, în România, acest tip de vacanță nu a câștigat încă popularitatea de care se bucură în alte țări, în special în zona Marii Britanii. Cu ofertele noastre foarte, sperăm să vă deschidem apetitul spre aceste vacanțe cu adevărat deosebite. Înainte de toate, haideți să demontăm niște mituri.


Mit: Croazierele sunt plictisitoare.

Nimic mai fals. Pentru a susține această informație, să luăm un caz concret, croaziera pe Marea Mediterană, vasul MSC Preziosa.

Cea mai mare teamă a celor care se gândesc să aleagă o croazieră este timpul pe care îl vor petrece în larg, de obicei seara și noaptea, iar în unele cazuri timp pe timpul unei zile întregi. Ceea ce trebuie să știți însă este că o croazieră este gândită asemeni unui mic oraș de vacanță care pune la dispoziția călătorului toate facilitățile pe care și le-ar putea dori și programe de distracție în fiecare zi.

Croaziera pe care am oferit-o ca exemplu începe cu o petrecere de bun-venit oferită de căpitan și are un program bine planificat de activități zilnice pe vas, incluzând atât divertisment cât și facilități de relaxare și sport. Acest program va fi distribuit fiecărui turist.

Dintre activitățile pe care le puteți avea la bord, iată câteva exemple:

Un film într-un cinematograf de ultimă generațieDistracție în parcul acvatic
Sau vă puteți încerca norocul în Casino.Mit: Croazierele sunt scumpe.

Uitându-ne la pozele de pe vase și observând luxul, putem înțelege de ce unele persoane ar putea crede că vorbim despre o vacanță foarte scumpă. Adevărul este însă altul.

Vacanța de mai sus, spre exemplu, se întinde pe o durată de 11 nopți, pleacă din Roma și traseul său cuprinde porturile din Palermo, La Goulette, Palma de Mallorca, Valencia, Marsilia și Genova. Prețul începe de la 379 euro/ persoană și include cazare, toate mesele de la bordul vasului, băuturile non alcoolice din timpul meselor, programul de divertisment, petrecerea de bun venit, utilizarea echipamentelor de fitness și toate celelate facilități de la bord, cum ar fi piscinele și jacuzzi-urile.

Așadar, având în vedere ceea ce oferă vacanța, putem trage ușor concluzia că prețul este unul excepțional. Mai mult decât atât, având în vedere îmbarcarea se face în Roma, există variante de zboruri low-cost pentru a ajunge rapid și ieftin în puctul de îmbarcare.


Mit: Nu ai timp să vezi nimic.

Pentru că ne este la îndemână, continuăm cu exemplul oferit mai sus. Este evident faptul că în timpul de staționare a vasului în port, nu ai timp să explorezi orașul la fel cum ai face-o într-un concediu de o săptămână, dar ai timp suficient să îl iei la pas. Spre exemplu la Palma de Mallorca vei ajunge la ora 15, iar vasul pleacă la miezul nopții. Ai timp să vizitezi, să faci cumpărături și să admiri orașul la ceas de seară.


De ce să mergi într-o croazieră?

  1. Este o vacanță potrivită pentru turiști de toate vârstele.

  2. Este vacanța ideală pentru familii, chiar și pentru cele care au copii mici.

  3. Croaziera îmbină perfect conceptul de vacanță de relaxare cu city-break-ul.

  4. Diversitate! Vizitezi mai multe țări și ai de ales dintre o mulțime de excursii, activități și programe.

  5. Prețurile sunt accesibile.


 

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!