Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site. Actualizați browserul acum!

×

De ce Viaggio.ro?

15/12/2014 | General

Domeniul turismului nu duce lipsă de agenții sau de oferte create pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Firește, prima întrebare care se ivește atunci când trebuie să alegem, este de ce am opta pentru una în defavoarea alteia, care sunt avantajele și dezavantajele, care este raportul calitate-preț și așa mai departe. În acest articol vă vom explica pe scurt ce ne face deosebiți, cui ne adresăm și motivele care ar trebui să vă convingă să alegeți Viaggio.ro

De ce noi? Am pus clientul în mijlocul a tot ceea ce facem.

Toate ofertele Viaggio.ro oferă garanția calității. Absolut toate hotelurile și pensiunile au fost alese manual, doar cele cu recenzii foarte bune sau excelente.

Ne dorim să oferim turiștilor care ne aleg mai mult decât o vacanță. Îi ascultăm în permanență, le știm nevoile și dorințele și creăm oferte speciale care să le întâmpine. Facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a contribui la crearea de amintiri frumoase.

Vacanțele la ski au skipass și regim de masă incluse.

Am ales să ne ocupăm de fiecare aspect care le-ar putea da bătaie de cap clienților noștri. Ne dorim ca aceștia să se simtă cu adevărat turiști, de aceea sejururile noastre sunt concepute de așa natură încât să includă toate aspectele unei vacanțe reușite. Voi trebuie să vă faceți bagajul, noi ne ocupăm de restul: o cameră frumoasă, un mic dejun bogat, skipass pentru a petrece cât timp doriți pe pârtie și masa care vă așteaptă la întoarcere.

Mai mult decât atât, achiziționând toate aceste servicii la pachet, pe lângă faptul că nu depui niciun efort pentru a le cumpăra din locuri diferite, vei economisi și bani. Prețul unui pachet este mai mic decât totalul sumelor separate platite la fata locului!
Ne ramane astfel timp suficient si pentru spa, cumpărături, si distractie
Ce poate fi mai frumos după o zi petrecută pe pârtii decât să te așezi cu prietenii la o masă, să savurezi un pahar de bere sau vin fiert și să povestiți aventurile de peste zi?

Celor pentru care vacanța de iarnă nu înseamnă numai plăcerea sportului ci și distracție, spa, petreceri și viață de noapte, viaggio.ro le oferă destinațiile ideale.

Taguri: Viaggio.ro

 

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!