Hotelul tradiţional de 4 stele Jochberger Hof se află lângă teleschi (Hausleitenlift) care vă duc direct la instalaţia pe cablu. Skibus-ul opreşte la cca. 50 m de cazare. Unitatea de cazare cu management de familie este situat idilic şi liniştit dar totuşi central în staţiunea montană Jochberg, la cca. 9 km de Kitzbühel. O pârtie de schi fond trece la doar cca. 200 m depărtare iar până la telecabina Wagstätt sunt cca. 400 m.

Din facilităţi fac parte o zonă de intrare primitoare cu recepţie, ascensor, lobby cu Wi-Fi, sală de masă tipic tiroleză, restaurant à-la-carte, bar deschis publicului precum şi spaţiu pentru schiuri la subsol cu instalaţie pentru uscarea clăparilor. Locuri de parcare gratuite în funcţie de disponibilitate. Zona de spa poate fi utilizată zilnic între 15:00 - 20:00 şi vă oferă saună, baie de aburi, cabină infra roşu şi sală relax. În plus puteţi profita contra cost de jacuzzi, solar şi diverse tratamente de înfrumuseţare. Camere Camerele şi confortabile dispun de grup sanitar cu duş sau cadă, TV-sat, telefon, radio, un mic frigider (gol), uscător de păr, oglindă cosmetică şi balcon. Serviciu de masă În tarif este inclusă demipensiunea compusă din pahar de bun venit, bufet la micul dejun cu gem de casă şi zilnic fructe proaspete şi meniuri la alegere cu 4 feluri de mâncare (fel principal la alegere, cu variantă vegetariană) cu de mai multe ori pe săptămână bufet de salate seara. Pentru copii se pregătesc meniuri speciale. În plus, o dată pe săpt. meniu festiv, iar meniul de Revelion de asemenea inclus în prețul vacanței.

•Acces la zona de spa (cf. descriere)
•Halat şi papuci de baie (de împrumut)
•Pahar de bun venit
•Meniu de Revelion
•Wi-Fi (în hol şi restaurant)
•Seif (la recepţie)
•Pătuţ copil (la cerere)
•Scaun copil (disponibilitate limitată)
•Locuri de parcare (disponibilitate limitată)
• •La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare

•Jacuzzi: cca. 8 €/folosire
•Solar: cca. 8 €/cca. 25 min.
•Tratamente cosmetice
•Taxa de staţiune: cca. 1,80 € de pers./noapteKeycard: 2 €

Skipass-ul "Kitzbühel" vă pune la dispoziţie 185 (cu ture de schi chiar 230) km de plăcere pe zăpadă în jurul Kirchberg, Jochberg şi Kitzbühel, unde 57 instalaţii acoperă diferenţe de nivel între 800 şi 2000 m. Din Jochberg porneşte de altfel şi o ultramodernă telecabină cu 10 locuri şi scaune încălzite care vă duce direct în domeniul schiabil.

Domeniul schiabil "Kitzbühel" are statutul unei autentice Mecca şi datorită evenimentelor de Cupă Mondială care au loc aici anual. În ianuarie (21.01.-27.01.2018, modificări posibile) vine din nou momentul: mii de spectatori asistă la a 79-a competiţie Hahnenkamm pe legendara Streif in Kitzbühel.

Dar nu doar profesioniştii au ce căuta în Kitzbühel. În "jungla" de schi foarte variată, pot face şi amatorii un ski-safari de la Kirchberg prin Kitzbühel şi Jochberg până la Skiarena Resterhöhe în Pass Thurn. În afara pârtiilor există în plus multe rute de schi marcate, cu toate gradele de dificultate şi coborâri minunate pe zăpadă adâncă.

În plus în domeniul schiabil vă stau la dispoziţie peste 40 de hot-spots Wi-Fi gratuit, astfel nu sunteţi niciodată prea departe de "reţea" şi posibilitate de a trimite prietenilor şi familiilor cele mai frumoase fotografii!

Snowpark-ul Kitzbühel este un autentic rai pe pământ pentru boarder: kickere, quarter-pipe, slides şi rails fac cu siguranţă inimile snowboarderilor şi freestylerilor să bată un pic mai tare... Dacă iubiţi varietatea, vă recomandăm skipass-ul "Super Ski Card" (vezi regiune de schi). Acesta este valabil de exemplu şi în regiunile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel şi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Regiunea de schi Dachstein West sau Zell am See - Kaprun - Peste 2750 km de pârtii şi 937 instalaţii pe cablu în 23 regiuni de schi din Tirol sau Salzburg.

Numeroase refugii în Jochberg vă invită la un pahar de după-schi şi chiar şi în vale puteţi alege dintre multe localuri unde puteţi revedea ziua de schi. Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil. Localurile "5erl", "Pavillon", "The Londoner Pub" şi "Klausenfalle" sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi internaţionale şi locale. Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distracţie – cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. iar patinoarul Grander-Wasser aduce strălucire nu doar în ochi copiilor. Derdeluşul cu nocturnă de cca. 4 km este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit.

Meteo


Webcam 1

Webcam 2

Webcam 3

Webcam 4


Data Temp. curenta Temp. min Temp. max Presiune Umiditate Descriere Vol. Precipitatii Vant
Planifica traseu aici.
Hotel Jochberger Hof