; &ev=PageView&noscript=1 />

                                                                                                  TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZARE SITE

 

 

Contract intre Utilizator(Turist) si Viaggio Online Srl

 

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si SC Viaggio Online SRL  denumita in continuare si Viaggio.ro(Agentie de turism online - Site). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.viaggio.ro (Site/Sistem).

 

 

Definitii

 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat websiteul www.viaggio.ro

 

Accesand sau utilizand website-ul www.viaggio.ro  acceptati automat termenii si conditiiile de mai jos.

 

Acest website este detinut si administrat de SC Viaggio Online SRL(Str. Szentes , nr 17A,loc. Dumbravita, judetul Timis) prin intermediul agentiei de turism Viaggio.ro.

 

Utilizatorul este orice persoană care foloseşte Sistemul pentru rezervări de Pachete turistice atât telefonic, cât şi prin mijloace electronice. Utilizatorul va putea fi definit şi ca Beneficiar sau Client.

 

Sistemul pentru Rezervări de Pachete turistice sau Site-ul reprezintă un software ce îi permite Utilizatorului să caute pachete turistice (pe teritoriul României) sau internaţionale  şi, de asemenea, să estimeze costurile aferente, respectiv să cumpere pachete turistice.

 

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 

 

 

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor Site-ului. Utilizand acest Site sau comandand serviciile turistice prin intermediul telefonului , emailului, fax-ului,și altele, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Acceptarea lor reprezintă expresia voinţei personale şi constituie o obligaţie legală între Utilizator şi SC Viaggio Online SRL.

 

 Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

 

 

 

Servicii Viaggio.ro

Viaggio.ro va pune la dispozitie un sistem electronic care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Cererile de rezervare effectuate pe site nu va garanteaza blocarea locurilor si a tarifelor. Dupa efectuarea cererii pe site, un agent Viaggio.ro va confirma tariful pe email sau telefonic.

 

Viaggio.ro actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: Furnizori de Servicii Turistice, liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini si altii . Viaggio.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

 

Obligatiile partilor

 

Obligatiile utilizatorului

 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- confirmati faptul  că aveti întreaga putere legală sau că sunteti capabil să va asumati obligaţii legale, având în vedere că prin acceptarea acestor Termeni şi Condiţii, Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate financiară si legala, referitor la utilizarea Site-ului;

 

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.

 

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

 

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

 

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

 

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

 

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site

 

 

 

Compania

 

Se angajează să ofere servicii la   standarde de calitate tuturor Clienţilor(Utilizatorilor) care apelează la serviciile sale, fie prin intermediul site-ului www.viaggio.ro, fie prin intermediul Departamentului Serviciu Clienţi.Va face tot posibilul pentru a remedia eventualele defectiuni survenite in cadrul Site-ului in cel mai scurt timp posibil.

 

 

 

Limitarea raspunderii

 

Agentia de turism Viaggio.ro ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ.

 

Viaggio.ro nu garantează pentru actualitatea, corectitudinea, integritatea sau calitatea informaţiilor publicate pe Site(incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele).

 

Viaggio.ro îşi rezervă dreptul de a modifica părţi ale paginilor sau întreaga ofertă fără preaviz, să le completeze, să le şteargă sau să întrerupă publicarea temporar sau definitiv.

 

Viaggio.ro nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.). Viaggio.ro nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

 

Viaggio.ro nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la companiile aeriene si/sau hoteliere sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul Viaggio.ro).

 

Viaggio.ro isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate  in mod eronat. In cazul aparitiei, respectiv afisarii unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord sa renunte la toate si orice pretentii impotriva Viaggio.ro, urmand ca in cel mai scurt timp posibil Viaggio.ro sa returneze sumele achitate de utilizator.

 

Viaggio.ro nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

 

 Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului Site-ului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

 

Viaggio.ro depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului, informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba engleza. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic la (+40) 356 46 46 47 pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

 

 

 

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii

 

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site email,fax sau telefon va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Viaggio.ro. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Viaggio.ro si va intra in vigoare  Contractul cu turistul. Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucru Viaggio.ro

 

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

 

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. Viaggio.ro nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

 

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu reprezentantii Viaggio.ro pentru detalii complete.

 

La momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea de a introduce detaliile cartii de fidelitate in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de catre compania la care sunteti inscris. Conform acestor reguli, premiile obtinute de pe urma acestor programe nu se aplica tuturor tarifelor sau clasei de servicii in care veti calatori. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati compania la care sunteti inscris.

 

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile in Europa, 180 min. pentru zborurile in afara Europei, respectiv 90 min. pentru zborurile pe teritoriul Romaniei. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor.

 

 

 

Anulari/Modificari

 

Anularea sau modificarea serviciului rezervat , se face in functie de termenii si conditiile fiecarui furnizor.

 

In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic, Viaggio.ro, despre intentiile dvs.

 

In anumite cazuri este posibil sa nu putem anula/modifica anumite servicii sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

 

In eventualitatea modificarii unei rezervari(incluzand, dar fara a se limita anulari , restituiri de sume, schimbari de nume), Viaggio.ro isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 

Aceste taxe difera fata de taxele impuse de Furnizorul de servicii turistice.

 

Politica de returnare a produselor

 

Conform OG 34/2014 , Viaggio.ro nu are o politica de returnare a produselor.

 

Conditii de garantie/service

 

Inainte de a lansa comanda, clientul(Utilizatorul) trebuie sa fie de acord cu "Termenii si conditiile" Viaggio.ro. Existand diferente intre tipurile de servicii oferite, anume bilete de avion, hoteluri, city-break-uri, asigurari medicale de calatorie, rezervarea nu se poate efectua pana la capat daca Utilizatorul nu bifeaza casuta aferenta acceptarii "Termenilor si conditiilor". Conform OG 34/2014, conditiile de garantie/service nu se aplica serviciilor rezervate pe site-ul www.viaggio.ro.

 

Reclamatii:

 

Problema survenita in timpul sederii turistului, trebuie comunicata de urgenta catre Viaggio.ro pentru a o putea rezolva in timp util.

 

De asemenea, orice reclamatie trebuie facuta in scris catre unitatea de cazare, iar o copie trebuie sa ajunga la Viaggio.ro in maxim 2 zile de la incheierea sejurului pe adresa office@viaggio.ro. Toate plangerile vor fi cercetate si se va incerca primirea unui raspuns in maxim 30 zile.

 

 

 

Vize si vaccinuri

 

Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii Romaniei.

 

Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

 

Plata

 

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

 

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri si/sau de Furnizorul de Srvicii turistice, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Viaggio.ro, hotelului sau a Furnizorului de servicii turistice

Pentru a cumpăra un serviciu turistic prin intermediul site-ului www.viaggio.ro sau prin departamentul Serviciu Clienţi Viaggio Online SRL, Compania pune la dispoziţie urmatoarele  metode de plata

 

Transfer bancar

Depunere de numerar la ghişeul băncii

 

Plăţile prin transfer bancar sunt acceptate doar pentru sejururi rezervate cu cel puţin 7 zile înainte. Atunci când alege opţiunea "Transfer bancar" ca metodă de plată, Utilizatorul se obligă să plătească Viaggio Online SRL suma datorată în termen de 24 de ore de la efectuarea rezervării şi să trimită în cel mai scurt timp prin e-mail sau prin fax copia ordinului de plată sau a foii de depunere, respectiv să confirme telefonic trimiterea documentului şi să se asigure că documentul a fost recepţionat într-o formă lizibilă.

Achitarea unui serviciu prin transfer bancar se poate face numai după rezervarea respectivului serviciu şi confirmarea tarifului de către Serviciul clienţi într-unul din conturile:

 

VIAGGIO ONLINE SRL - cu sediul in str. Szentes nr. 17 A ,Dumbravita, jud. Timis,RO 33417480 - J35/1809/2014

 

Cont ron - RO53BRDE360SV80521293600-deschis la BRD sucursala Traian Vuia Timisoara

 

Cont euro -RO49BRDE360SV80521373600 -deschis la BRD sucursala Traian Vuia Timisoara.

 

Transferul trebuie făcut pe numele şi prenumele Utilizatorului (pasagerului) şi trebuie să includă numărul rezervării. Lipsa unor menţiuni clare pe ordinul de plată cu privire la numărul rezervării şi numele pasagerului poate duce la imposibilitatea identificării rezervării, situaţie în care Viaggio Online Srl nu va putea fi trasă la răspundere pentru neconfirmarea rezervării în timp util şi pentru eventualele modificări de cost ce derivă din aceasta. Voucherele cumpărate prin intermediul transferului bancar sau a plăţilor în numerar vor fi emise de către Companie în ziua(sau dupa ziua) în care suma datorată va ajunge în conturile menţionate mai sus.

 

Comisioanele aferente plăţii prin transfer bancar vor fi suportate în întregime de către plătitor, Viaggio Online Srl rezervându-şi dreptul de a nu emite documentele de calatorie atâta timp cât întreaga sumă datorată nu se află în conturile de mai sus.

 

Atenţie! Liniile aeriene permit emiterea biletelor la nu mai mult de 72 de ore de la momentul rezervării dar, în cazul unora dintre bilete, această perioadă se reduce la 24 de ore sau chiar mai puţin. Depăşirea acestui termen presupune anularea rezervării Utilizatorului. Compania nu îşi asumă nicio responsabilitate privind anularea rezervărilor din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către conturile sale şi/sau primirea confirmării acestora.

 

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

 

Viaggio.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate

 

Viaggio.ro,hotelul sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Viaggio.ro isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

 

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

 

In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

 

Modalitati de livrare

 

Documentele de calatorie aferente rezervarii (bilet de avion, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii, prin posta (la adresa specificata in momentul efectuarii rezervarii) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultantii nostri va pot da oricand informatii detaliate, daca este necesar.

 

 

Utilizarea Site-ului

 

SC Viaggio Online SRL nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. Viaggio.ro nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Viaggio.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 

 

 

Interzicerea accesului pe Site

 

Viaggio.ro isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

 

Legaturi catre alte Site-uri

 

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate(tour operatori, furnizori de servicii, etc). Viaggio.ro nu are nici un control  cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

 

Forta Majora sau Insolventa Furnizorului de Servicii Turistice

 

Viaggio.ro nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora sau in cazul in care furnizorul de servicii turistice intra in insolventa. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta Viaggio.ro sau furnizorii sai.

 

Rata de schimb

 

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

 

Modificari asupra Site-ului

 

Viaggio.ro poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

 

 

 Dispoziţii finale

Utilizatorul este de acord ca datele sale personale, precum şi ale persoanelor în numele cărora face rezervarea, să fie transmise furnizorilor de către Viaggio.ro, în vederea facilitării procesului de rezervare şi a oferirii de asistenţă post-vânzare Utilizatorului prin intermediul site-ului Viaggio.ro.

Orice reclamaţii cu privire la serviciile hoteliere sau eventuale cereri de despăgubire din partea Utilizatorilor pentru orice pierderi suferite vor fi adresate furnizorilor de servicii şi tratate direct de către aceştia. Viaggio.ro şi furnizorii săi nu sunt răspunzători pentru calitatea serviciilor hoteliere disponibile prin intermediul site-ului sau pentru erori ce pot apărea în timpul procesului de rezervare, ce fac imposibilă finalizarea tranzacţiei. Rolul Viaggio.ro şi al companiilor cu care aceasta colaborează pentru a le asigura Utilizatorilor baza de date cu hoteluri este de a permite Utilizatorilor acces la ofertele directe prezentate de furnizorii individuali.

 

 

 

Informaţii privind hotelurile şi standardele serviciilor

 

Clasificarea hotelurilor în practica internaţională pe baza sistemului de acordare a stelelor nu are caracter obligatoriu asupra standardelor unui anumit hotel. Informaţiile şi descrierile serviciilor şi echipamentelor disponibile în cadrul Sistemului de rezervări cu privire la hoteluri se bazează pe propria evaluare a hotelierilor.