; &ev=PageView&noscript=1 />
Localizat la 2 minute de mers pe jos față de plaja Blue flag din Rethymno, la 5 minute de portul veneţian si de orasul vechi, unde veti gasi restaurante, baruri, cafenele si magazine de suveniruri. Distante: Chania International Airport 60 km, Heraklion International Airport 90 km. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Hotel Website: https://www.ok-rethymno.gr/kriti-beach-hotel-crete

Localizare

Localizat la 2 minute de mers pe jos față de plaja Blue flag din Rethymno, la 5 minute de mers pe jos de portul veneţian si de orasul vechi, unde veti gasi restaurante, baruri, cafenele si magazine de suveniruri.
Distante: Chania International Airport 60 km, Heraklion International Airport 90 km.


Facilitati Hotel

Receptie non-stop, piscina, bar, snack bar, parcare, sezlonguri si umbrele la piscina, restaurant.
Contra-cost: sezlonguri si umbrele la plaja, billiard, excursii cu barca, inchirieri masini si motociclete, fax, zona conexiune internet, room service.


Facilitati Camere

Balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, TV, radio, wifi gratuit, seif digital gratuit, mini frigider.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - CHANIA 2022 (marti) Bucuresti - Chania; Taxe de aeroport; Avion CHANIA - BUCURESTI 2022 (marti) Chania - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre Kriti Beach Rethymno (K), Creta, Grecia