; &ev=PageView&noscript=1 />
Charter Creta Heraklion - Frida Village, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Complexul de apartamente se află la Heraklion, la aproximativ 700 de m de plajă.

Dotări

Aceată unitate cu o recepție dispune de 35 de camere. Complexul de apartamente dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, room-service și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea complexului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc in majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui aragaz și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

2 piscine in aer liber promit improspătare și inviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf, partide de golf și biliard. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Standard Apartment (landscapeview)
1 x 2 adulti + 2 copii (10 ani + 6 ani)
Masa
Fara Masa
Perioada
22.08.2022 - 29.08.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 958.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + Standard Apartment (seaview)
1 x 2 adulti + 2 copii (10 ani + 6 ani)
Masa
Fara Masa
Perioada
22.08.2022 - 29.08.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 978.00EUR
7 nopti